Pelon mestarin hoito

Pelon mestari -energiatyöskentelyssä autan sinua ottamaan pelkosi hallintaan. Saat työkaluja, joilla kohdata, kyseenalaistaa ja purkaa pelkoasi sekä korvata pelkorakenteita myönteisellä ja itseä tukevalla ajattelulla.

Jotta voimme ottaa elämämme haltuumme ja ohjata sen suuntaa, on meihin sisään rakentuneet pelot kohdattava ja työstettävä. Osa peloista juontuu aiempien inkarnaatioiden kokemuksista, osa on syntynyt tämän elämän traumaattisista kokemuksista ja vaillejäämisistä. Katson pelkosi taustaa myös selvänäköisesti.

Ihmiset pelkäävät pääpiirteissään aivan samanlaisia asioita, mutta halvaannutamme itseämme sillä, että kuvittelemme olevamme poikkeavia tai huonompia kuin toiset. Pelkosi voi olla järjellä ajatellen realistisempi tai täysin irrationaalinen. Sinulle se on kuitenkin täyttä totta.

Vaikka mielellä voisimme ymmärtää, että joskus koetun asian pelkääminen on irrationaalista, niin pelko ei tästä välttämättä purkaudu, vaan jatkaa elämämme ohjaamista. Pelkoa tuottavat aiemmat kokemukset, energiajäljet, sekä ajankohtaiset pelot yhdessä estävät meitä elämästä iloista, avointa, vapaata ja itsearvostuksen täyttämää elämää. Niin pientä tai suurta pelkoa ei kuitenkaan ole, etteikö se hyväksyvässä ja turvallisessa yhteydessä lähtisi avautumaan.

Pelon kohtaaminen johtaa yhä suurempaan itseen ja olemiseen vapautumiseen, jota voidaan nimittää voimaantumiseksi tai omaan voimaan astumiseksi. Siksi pelon käsittely ja sen voittaminen on muinaisissa kulttuureissa ymmärretty myös vihkimystien kulkemisena. Vihkimysten läpikäyminen johdattaa sinua sielun suunnitelman mukaisella polulla eteenpäin ja edistää henkistä kehitystäsi kohti mestaruutta. Mestarin polku on usein suunniteltu siten, että vasta pelon kohdattuaan pääsee etenemään polullaan.

Ihmisessä on mysteerinen osa, joka ei avaudu yksin mielen avulla tai pelkästään sanoin. Siksi pyydän kaikkiin hoitoihin Korkeimman Jumalan avun, joka kanavoituu energiatyöskentelyssä juuri sellaisena kuin sinä sen hoitohetkellä tarvitset ja voit ottaa vastaan.

 

Hinta: 60 €

Hoidon kesto on paikan päällä tehtynä 60min.
Etähoitona toteutettava energiatyöskentely on kaksiosainen. Energiatyöskentelyyn ennalta sovittavana päivänä sisältyy noin 45 min puhelinaika. Lisäksi hoitoon kuuluu yksi noin 15 min konsultaatiopuhelinaika hoidon jälkeen, erikseen sovittavana päivänä.

~ Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät – 20%